Politica de confidentialitate

Site-ul https://www.duragon.ro reprezinta platforma online sub care comunica ATS NOVUS S.R.L.. Datele cu caracter personal vor fi stocate in conformitate cu Regulamentul European nr. 679/2016 (in continuare “Regulament” sau “Regulamentul”) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) doar atunci cand ne acordati dreptul de a le prelucra. 

Deoarece acordul in vederea utilizarii datelor Dumneavoastra in scopurile mai sus mentionate poate include si transmiterea acestora catre partenerii nostri datele colectate pot fi redirectionate si catre acesti terti. 

Conform cerintelor Regulamentului, ATS NOVUS S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. 

Colectarea datelor se face pentru prelucrarea in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de societate, cum ar fi contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu cererea de bunuri sau servicii ale acestuia. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitul operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului. 

Accept termenii si conditiile din politica de confidentialitate.