Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele de protectie intacte si documentele care l-au insotit). Pentru retur este necesără trasmiterea unei cereri de retur si expedierea produsului la adresa noastra, iar acesta trebuie sa fie ambalat corespunzator.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data returului. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre compania noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

Toate conditiile mentionate anterior se aplica in baza OUG 34/2014 care reglementeaza comertul la distanta in relatia cu consumatorul.

Pentru o desfăşurare cât mai bună a procedurii de retur, S.C. ATS-L FINCON S.R.L. vă recomandă pastrarea completă a ambalajului şi accesoriilor cu care este insoţit produsul. Atentie !  Nu fac obiectul returului aplicarea gresita de folii, o folie utlizata deja nu mai poate fi returnata.  Nerespectarea instrucţiunilor de montaj atrag după sine nevandabilitatea produsului și implicit pierderea dreptului la retur.

Procedura de returnare: 

- Trimite cererea de retur in scris, pe adresa de email office@duragon.ro. Cererea trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu: numele de pe care s-a facut comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi si contul bancar in care doresti sa iti returnam banii si optional motivul returului. Vom analiza cererea iar daca totul este in regula, iti vom comunica adresa de returnare.

- Odata ce ai primit acceptul nostru pentru retur si adresa de returnare, ambaleaza produsul corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului si expediaza-l prin curier rapid catre noi, in termen de maxim 14 zile de la data acceptarii cererii de retur. Poti folosi orice firma de curierat rapid. Din motive logistice independente de vointa noastra, nu putem primi colete expediate prin Posta Romana.

- De indata ce produsul ajunge la noi, acesta va fi verificat, vor fi intocmite documentele de retur si ti se vor returna banii in contul specificat in cererea de returnare.

Intervalul de timp din momentul in care primim cererea de retur pana iti transferam banii in cont nu va depasi termenul legal de 14 zile.

Prin transmiterea cererii de retur prin email, clientul este de acord in totalitate cu prevederile politicii de retur.

Te rugam sa nu expediezi coletul cu ramburs, in caz contrar acesta va fi refuzat si se va intoarce la tine. Returnarea banilor se poate face numai dupa verificarea prealabila a produsului returnat.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email office@duragon.ro. 

Accept termenii si conditiile din politica de confidentialitate.