Pe site-ul Duragon.ro aveti urmatoarele metode de plata:


1. Plata cu cardul bancar (Visa, MasterCard) 
2. Plata prin Ordin de Plata
3. Plata la livrare - ramburs
1. Plata cu cardul bancar prin Netopia Payments
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Comosionul la plata cu cardul este 0. 
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv si complet confidential pe serverele Netopia Payments. Duragon.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in RON si reprezinta contravaloarea produselor comandate si a transportului.
Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata cu cardul bancar, vizitati sectiunile POLITICA DE LIVRARE si POLITICA DE RETUR.
2. Plata prin Ordin de Plata
Achitarea prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Duragon.ro si dupa confirmarea telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi atat in contul dvs. de client cat si atasata mailului de confirmare a comenzii.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, respectiv in max. 2 zile lucratoare de la plasarea si confirmarea comenzii.
Plata se face in RON si reprezinta contravaloarea produselor comandate si a transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata transfer bancar, vizitati sectiunile POLITICA DE LIVRARE si POLITICA DE RETUR.
3. Plata la livrare - ramburs
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in RON si reprezinta contravaloarea produselor comandate si a transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea POLITICA DE LIVRARE si POLITICA DE RETUR.

Accept termenii si conditiile din politica de confidentialitate.